Türk Dünyasının yiğitleri İstanbul’da buluştu

http://www.educatoys.ro/?bibliography-annotations - receive the required essay here and forget about your concerns Find out all you need to know about custom writing Proofreading türk dünyası 14

http://www.eumed-ict.eu/?writing-an-essay-online - Forget about those sleepless nights working on your coursework with our writing service Why be concerned about the essay? 8. Uluslararası Türk Dünyası Güreş Turnuvası ve Kültür Şöleni 19-20 Mayıs 2012 tarihlerinde İstanbul Burhan Felek 50. Yıl Spor Salonu’nda yapıldı.

follows. 76 likes. Professional Biography Writing Services İstanbul Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından 8 yıldır başarıyla gerçekleştirilen Uluslararası Türk Dünyası Güreş Turnuvası ve Kültür Şöleni’ne, bu yıl Ümraniye Belediyesi sponsorluk yaptı.

Your academic writing issues will be resolved within a click. Our http://www.proudlyjesus.com/?the-black-death-essay helps you to fulfill your essay submission on-time. Turnuvaya Azerbaycan, Özbekistan, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti, Tataristan, Dağıstan, Bulgaristan, Makedonya, Ukrayna, Türkiye ve İstanbul Karması’ndan yaklaşık 150 güreşçi iştirak etti.

Şampiyonayı İstanbul Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Numan Güzey, Ümraniye Belediye Başkan Hasan Can ile Dünya, Olimpiyat ve Avrupa şampiyonu efsane güreşçilerimiz Mustafa Dağıstanlı, Yaşar Yılmaz, Serhat Balcı ve Necdet Uçar da takip etti.

İstanbul Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Numan Güzey, Türk Dünyasından kardeş ülkeleri İstanbul’da bir araya getirip ağırlamaktan gurur duyduklarını kaydederek, “Türk milletinin ata sporu, milli sporumuz güreşte böylesine anlamlı bir organizasyona evsahipliği yapmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Türk Dünyasından kardeşlerimizi İstanbul’da en iyi şekilde misafir etmeye özen gösterdik. Ümraniye Belediyesi’ne de verdikleri destekten dolayı çok teşekkür ediyorum” dedi.

Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can da, Türk Dünyası Güreş Turnuvası ve Kültür Şöleni’ne desteklerinin her yıl devam edeceğini söyledi.

Pazar günü final müsabakalarından sonra, katılımcı ülkelerin sporcuları, antrenörleri ve yöneticileriyle birlikte, bir Boğaz turu düzenlendi.

İstanbul Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Basın Danışmanı ve Avrasya Kültür ve Spor İş Birliği Başkanı Ahmet Tüzün Azerbaycan televizyon kanalı Hazer TV’ye yaptığı konuşmada, “Sekiz yıl önce projesini hazırlamaktan ve başlatmaktan gurur duyduğum Türk Dünyası Güreş Turnuvası ve Kültür Şöleni’nin bugünlere kadar gelmesi, bizi bahtiyar ediyor. Turnuvanın gerçek kahramanı, organizasyonu her yıl mükemmel bir şekilde düzenleyen Halil İbrahim Oktay’dır. Bundan sonraki hedefimiz turnuvayı her yıl bir Türk başkentinde; Bakü, Bişkek, Astana, Taşkent, Düşanbe, Lefkoşa’da yapmaktır. Dilde, fikirde, işte birlik şiarını spor alanında gerçekleştirmek ve 300 milyonluk Türk dünyasının gençliğini aynı spor ülküsünde birleştirmek için, yolumuza emin adımlarla devam ediyoruz” dedi.

Wednesday the 22nd. Mustafa Aris