Kardeş Azerbaycan’dan diploma

How SpeedyPaper paraphrasing and http://www.scientificgroup.com/?need-help-with-narrative-essay works. The easiest way to get your paper done. 1. Fill in the order form. türk dünyası 11

Writing Services In Dubais to scale your content creation and get more website traffic. Here's how: Azerbaycan Matbuat Şurası, Avrasya Kültür ve Spor İş Birliği Derneği Başkanı Ahmet Tüzün’e başarı diploması verdi.

İstanbul’da gerçekleştirilen ve 10 ülkenin katıldığı 8.Türk Dünyası Güreş Turnuvası ve Kültür Şöleni’nin veda gecesinde düzenlenen ve İstanbul Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Numan Güzey’in de hazır bulunduğu törende, Azerbaycan Milli Takım Antrenörü Ramin Allahverdi tarafından takdim edilen diplomada şu ifadeler yer alıyor:

“Türkiye İdman Nâzırlığının matbuat müşaviri ve Avrasya Kültür ve Spor İş Birliği’nin rehberi Ahmet Tüzün’e; Azerbaycan ve Türkiye mediası arasında garşılıglı emekdaşlığın inkişafındaki hizmetleri münasebetiyle, bu diploma lâyık görülmüştür.”

Monday the 21st. Mustafa Aris