Ahmet Tüzün TGSD Federasyonu yönetimine seçildi

Best Custom Essay, Inc. 7 likes. Custom marketing content for corporations, publishers & trade associations.  geleneksel

Jiskha Homework Help Chemistry - forget about your fears, place your assignment here and get your quality essay in a few days Get started with essay writing Türkiye Geleneksel Spor Dalları Federasyonu 3. Olağan Genel Kurulu Ankara’da yapıldı. Tek liste ile girilen seçimde, Erzurum Atatürk Üniversitesi Fen Edebiyat Bölümü Öğretim Üyesi ve Güneş Vakfı Başkanı Prof. Dr. Alparslan Ceylan, 117 oyla başkanlığa seçildi.

Türkiye Geleneksel Spor Dalları Federasyonu’nun yönetim kurulunda şu isimler bulunuyor:  Prof. Dr. Ramazan Korkmaz, Ayhan Buzlak, Yaşar Bayar, Mustafa Küçükmeral, Murat Kölemenoğlu, Ahmet Tüzün, Günal Genç, Doç. Dr. Z. Gökalp Ceylan, Şahin Hopur, Mehmet Öztürk, Fahrettin Şolpan, Haluk Koşar, İsmail İpek, Dr. H. Murat Şahin.

Türkiye Geleneksel Spor Dalları Federasyonu Başkanı Prof. Dr. Alparslan Ceylan seçimden sonra yaptığı konuşmada federasyona bağlı branşlarda altyapıya, eğitime, kulüpleşmeye, mevcut kulüplerin güçlendirilmesine ve tesisleşmeye özellikle önem vereceklerini belirterek, Geleneksel Spor Dalları Federasyonu'na bağlı branşları, uluslararası alanlara taşımak ve tüm dünyaya tanıtmak için de gayret göstereceklerini ifade etti.

Birlik ve beraberlik içinde olunduğunda başarının da geleceğini belirten Ceylan, seçime katılan bütün delegelere teşekkür etti.

Geleneksel sporlarımızı aynı zamanda kültür boyutuyla ele aldıklarını belirten Ahmet Tüzün de, binlerce yıllık bir geçmişe sahip olan ve Türk kültürünün önemli bir dalını oluşturan geleneksel sporlarımızı;  Türkiye’de daha da yaygınlaştırarak hak ettiği yere getirmek ve bu alanda Türk dünyası ile gönül ve hareket birliğini oluşturmak istediklerini söyledi.

Monday the 21st. Mustafa Aris