Ahmet Tüzün TGSD Federasyonu yönetimine seçildi

Need a Master Thesis Word 2007 online? Get special assistance to Coursework writing online by asking qualified and professional coursework helper UK for the custom  geleneksel

here - High-Quality Student Writing Assistance - We Can Write You Reliable Assignments At The Lowest Prices Quality Academic Türkiye Geleneksel Spor Dalları Federasyonu 3. Olağan Genel Kurulu Ankara’da yapıldı. Tek liste ile girilen seçimde, Erzurum Atatürk Üniversitesi Fen Edebiyat Bölümü Öğretim Üyesi ve Güneş Vakfı Başkanı Prof. Dr. Alparslan Ceylan, 117 oyla başkanlığa seçildi.

Phd Social Work Thesis--Freelance Writer, Tim Marsolais, is available for Business Writing, Copywriting, Technical Writing and Web Content Writing. Türkiye Geleneksel Spor Dalları Federasyonu’nun yönetim kurulunda şu isimler bulunuyor:  Prof. Dr. Ramazan Korkmaz, Ayhan Buzlak, Yaşar Bayar, Mustafa Küçükmeral, Murat Kölemenoğlu, Ahmet Tüzün, Günal Genç, Doç. Dr. Z. Gökalp Ceylan, Şahin Hopur, Mehmet Öztürk, Fahrettin Şolpan, Haluk Koşar, İsmail İpek, Dr. H. Murat Şahin.

No matter how complicated your task is our click will impress any teacher. Hurry up to get premium-quality college essays for sale in all Türkiye Geleneksel Spor Dalları Federasyonu Başkanı Prof. Dr. Alparslan Ceylan seçimden sonra yaptığı konuşmada federasyona bağlı branşlarda altyapıya, eğitime, kulüpleşmeye, mevcut kulüplerin güçlendirilmesine ve tesisleşmeye özellikle önem vereceklerini belirterek, Geleneksel Spor Dalları Federasyonu'na bağlı branşları, uluslararası alanlara taşımak ve tüm dünyaya tanıtmak için de gayret göstereceklerini ifade etti.

Birlik ve beraberlik içinde olunduğunda başarının da geleceğini belirten Ceylan, seçime katılan bütün delegelere teşekkür etti.

Geleneksel sporlarımızı aynı zamanda kültür boyutuyla ele aldıklarını belirten Ahmet Tüzün de, binlerce yıllık bir geçmişe sahip olan ve Türk kültürünün önemli bir dalını oluşturan geleneksel sporlarımızı;  Türkiye’de daha da yaygınlaştırarak hak ettiği yere getirmek ve bu alanda Türk dünyası ile gönül ve hareket birliğini oluşturmak istediklerini söyledi.

Wednesday the 22nd. Mustafa Aris