Türk Dünyası Spor Birliği

manas metin tuzun

Paper Homework. If you have found yourself in the position where your college applications are being rejects because your admission essay KIRGIZİSTAN – TÜRKİYE MANAS ÜNİVERSİTESİ’NDE

Proposal Phd. Explicitly identify and write out your career goals, as well as how you intend to get there. Your success our TÜRK DÜNYASI SPORLARI KONUŞULDU

Dissertation Comparative Analysis - Instead of worrying about dissertation writing find the needed assistance here Order a 100% authentic, plagiarism-free

Are you a lawyer in need of assistance? When you need site and assistance with legal research, Better Briefs is here to help. We serve Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Metin Yılmaz ile Avrasya Kültür ve Spor Birliği Başkanı Ahmet Tüzün Bişkek’te konuşma yaptı. Rektör Prof. Dr. Sebahattin Balcı, Tür Dünyası Sporları için destek sözü verdi.

essay suggestions follow site fine art dissertation research paper psychology

http://www.hsconsultants.net/?essay-write-letter and business plan consultants at Pro Business Plans help entrepreneurs and Startup business owners secure financing for their businesses. 4

Untold Content is a writing consultancy. We provide Buy Case Analysis Paperss and specialize in translating complex insights into compelling stories. Türk Dünyasında

spor birliğini kurma yolunda

emin adımlarla ilerliyoruz

“Türk Dünyası Spor Oyunları” hazırlık toplantıları için Kırgızistan’da bulunan Türkiye Cumhuriyeti Gençlik ve Spor Bakanlığı Heyeti, Kırgızistan-Türkiye Manas Üniversitesi’ni ziyaret etti.

Türkiye Cumhuriyeti Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Metin Yılmaz, Avrasya Kültür ve Spor İşbirliği Başkanı Ahmet Tüzün, Türkiye Geleneksel Spor Dalları Federasyonu Başkanı Prof. Dr. Alpaslan Ceylan, 5 Nisan 2014 tarihinde Kırgızistan-Türkiye Manas Üniversitesinde öğrencilerle bir araya gelerek Türkiye'deki spor yapılanması, geleneksel sporlarımız ve Türk Dünyası ile ortak birliktelik çerçevesinde gençlik ve spor programları hakkında bilgi verdi.

Seminerde konuşmasını yapan Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Metin Yılmaz; sporun insan sağlığına ve hayatına olan etkilerini öğrencilerle paylaştı. Türkiye ve dünya genelindeki ülkelerin spora verdiği önemden ve sportif faaliyetlerden bahseden Yılmaz, Kırgızistan'daki gençlerimizle bir çok ortak birliktelikler ve projeler gerçekleştirmek istediklerini söyledi.

sabahattin balci

TÜRK SPOR BİRLİĞİ’Nİ KURACAĞIZ

Avrasya Kültür ve Spor İşbirliği Başkanı Ahmet Tüzün konuşmasında Türk Dünyasında yüzyıl önce “Dilde, Fikirde, İşte Birlik” meşalesini yakan Gaspıralı İsmail’in ilkelerinin bugün bir bayrak gibi dalgalandığını kaydederek, “Biz de Türk Dünyasında kültür ve spor birliğini sağlamak için çalışıyoruz.

İstanbul’da Gençlik ve Spor Bakanlığımızın destekleriyle 10 yıldır gerçekleştirdiğimiz Türk Dünyası Güreş Turnuvası ve Kültür Şöleniile, büyük coğrafyamızın çocuklarını bir araya getiriyoruz.

Hatay’da yapılan Uluslararası Aba Güreşleri turnuvasına destek veriyoruz. Kırım’daki, Balkanlar’daki, Türkistan’daki uluslararası sportif organizasyonlara destek veriyor, iştirak ediyoruz.

“Türk Dünyası Spor Oyunları” organizasyonunun tam bir “Türk Olimpiyatları” havasında yapılması için, yıllardan beri kamuoyu oluşturma çalışmalarımız devam ediyor.

Türk Dünyasında Ortak Sporlar isimli araştırma kitabımız, Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından yayınlandı.

Büyük Türk coğrafyasında spor birliğini sağlamak için üniversiteler, basın ve sivil toplum kuruluşları, federasyonlar ve bu işe gönül verenlerle işbirliği halinde, belirlediğimiz hedefe doğru emin adımlarla yürüyoruz.

Hedeflerimiz arasında Türk Dünyası Sporları Sempozyumu’nu yapmak da var. Bunun için Avrasya Spor Birliği olarak, Manas Üniversitesi ile işbirliğini arzuluyoruz. Rektörümüz de her türlü desteğe hazır olduklarını ifade ediyor. İnşallah, hep birlikte Türk Dünyasının sporda birliğini tesis edecek ve gelecek nesillerimizi kardeşlik duyguları içinde kaynaştırarak, işbirliğine yönlendireceğiz” dedi.

Türkiye Geleneksel Sporlar Federasyonu Başkanı Alpaslan Ceylan ise, seminerde geleneksel sporlarımız hakkında genel bir bilgi vererek geleneksel sporlarımızın Türk dünyasında birebir benzerlik gösterdiğinin altını çizdi.

SPORDA TÜRKİYE İLE İŞBİRLİĞİ

Programda konuşmasını yapan Manas Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sebahattin Balcı; sporun hayatımızdaki ve insan sağlığındaki öneminden bahsederek Manas Üniversitesi olarak öncelikle gençlerimize, üniversitemizin çalışanlarına ve Kırgızistan halkına sporla sağlıklı yaşam imkanı sunabilmek için bu alana ayrı bir önem vererek son 3-4 yılda gerekli bütün yatırımları yaptıklarını söyledi.  Balcı, Türkiye’deki üniversitelerle sportif anlamda temaslarda bulunmak ve işbirliği yapmak istediklerini de sözlerine ekledi.

Seminer sonrasında öğrenciler Türkiye Gençlik ve Spor Bakanı Yardımcısı Metin Yılmaz, Avrasya Kültür ve Spor İşbirliği Başkanı Ahmet Tüzün ve diğer misafirlerle birlikte hâtıra fotoğrafı çektirdi.

IMG 0977 1

Monday the 21st. Mustafa Aris