MAHMUT İLE MERYEM

A go to link's skill set may be unique. That can make it a challenge to find the right technical writer for your project. When you need contract or 221697 10151273969681735 1626634699 n

How to http://www.paris-select.com/?buy-college-application-essays-outline? Instantassignmenthelp.com.au has the answer to this question. Our experts provide the best help with your assignment writing Türkiye-Azerbaycan ortak filmi:

Do Essay You at 100% Best Custom Essay Writing Service. Buying Papers Online of Top quality only MAHMUT İLE MERYEM

see url - If you need to find out how to make a good term paper, you are to learn this Find out all you have always wanted to know Türkiye–Azerbaycan ortaklığındaki ilk sinema projesi olan “Mahmut ile Meryem” filminin galası İstanbul Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı'nda yapıldı.

Galaya filmin oyuncularının yanı sıra filme konu olan senaryonun kitabını yazan Azerbaycan Başbakan Yardımcısı Elçin Efendiyev de katıldı. Yapımcılığını 24 Kare Film’in sahipleri Sevda Kaygısız ve Ali Kaygısız’ın üstlendiği, “Mahmut ile Meryem” filmi Yazar Elçin’in birçok dile çevrilen ve çok satanlara girmeyi başaran romanından uyarlandı. Türkiye ve Azerbaycan'ın Kültür ve Turizm Bakanlıkları’nın desteklediği projenin yönetmenliğini Mehmet Ada Öztekin yaptı. Galaya filmin oyuncuları ve yazar Elçin Efendiyev katıldı.

Gala gecesinde konuşan Efendiyev, "Benim için çok hoş bir gün bugün. 31 yıl önce yazdığım bu roman bugün filmleştirildi. Romandaki konular bugün de ehemmiyetini saklıyor. En önemlisi bu filmi Azerbaycan ve Türkiye müşterek çekti. Bu film ilk olarak iki devletin çektiği bir filmdir. Bu fırsattan istifade ederek bütün teşkilat ve kültür bakanlıklarına teşekkürlerimi bildiriyorum. En çok sevindiğim şey de bu filmin İstanbul'da yapılmasıdır. Temennim odur ki bu filmi seyredenler buradan hoş ayrılsınlar." şeklinde konuştu.

“Mahmut ile Meryem” filminin galasına, Avrasya Kültür ve Spor İş Birliği Derneği Başkanı Ahmet Tüzün de katılarak, sanatçıları tebrik etti ve iki kardeş ülkenin kültürde, sanatta, edebiyatta, iktisatta, sporda işbirliği yapmasının önemini vurguladı.

Sunday the 23rd. Mustafa Aris